Vår klippa i stormen - Malin!

Publicerad: torsdag 17 maj 2018 johanna nilsson

På kontoret är det Malin som håller ordning och får alla projekt att flytta på. Hon är både vår och kundernas go to-person om det är något vi undrar över. En klippa helt enkelt! 

Vem är Malin?

Jag är en nyfiken och påhittig person som har ett stort driv och som projektledare har jag alltid många bollar i luften. Att få lösa kluriga problem och komma fram till de bästa lösningarna åt varje kund motiverar mig verkligen att jobba hårdare varje dag. 

Vad jobbar du med på HL? 

Jag skulle nog säga att jag är lite av en allt i allo på kontoret! Jag är kontorschef och delägare så jag håller ordning på ledigheter och annat administrativt samtidigt som jag projektleder alla våra kundprojekt och ibland hoppar in som grafiker och frontend-utvecklare. Det är en spännande utmaning och roligt att få träffa så mycket kunder och lära sig om deras verksamhet.

HL-historia? 

Jag började arbeta på HL Design i november 2012 så jag har varit här längst, förutom Henrik då. Det var precis i början på min HL-karriär som WM3 blev till, så det är jättekul att ha varit med från början och kunnat påverka och följa hur både systemet och HL Design har utvecklats genom åren. Jag har ju också utvecklats! Först anställdes jag som grafiker och kombinerade så småningom det med projektledningen och nu är jag kontorschef och delägare - jättekul att få utvecklas inom företaget! 

Något som folk inte vet om dig? 

Jag har en riktig vinnarskalle! När vi har personalaktiviteter blir det ofta någon form av tävling och även om jag kan hålla masken och i alla fall låtsas vara en god vinnare eller förlorare så gör jag alltid mitt yttersta för att vinna. Att jag knep guldplatsen från Henrik på gokartbanan för något år sen är helt klart bästa vinsten på HL Design! 

Tack för att du alltid finns där för oss! 

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss