Sebastian - HL:s ansikte utåt, vem är han egentligen?

Publicerad: torsdag 8 mar 2018 johanna nilsson

Turen har kommit till Sebastian - vår stjärnsäljare som är för ödmjuk för att ringa i säljklockan, men har en bild på sig själv i hockeyutrustning på kontoret. Vem är han egentligen?

Vem är Sebastian?

Jag är en lugn, positiv och målinriktad kille som har båda fötterna på jorden (mina kollegor får rätta mig om jag har fel, haha!). Det är viktigt för mig att verkligen ha roligt på jobbet och jag vill att alla ska trivas och må bra så jag försöker alltid bidra till en positiv stämning. 
 

Vad jobbar du med på HL?

Jag har i stort sett huvudansvaret för försäljningen på HL, så mycket av min tid spenderas ute hos både befintliga och potentiella kunder. Ett fantastiskt roligt och omväxlande jobb där jag får träffa många inspirerande och härliga människor. Utöver försäljningen jobbar jag även en del med vårt partnerkoncept för WM3. Vi har i dagsläget börjat samarbeta med flera aktörer där vi tillsammans erbjuder helhetslösningar för våra kunder. Jag är väldigt nöjd med att få jobba i en så omväxlande miljö och med spännande utmaningar som gör att jag utvecklas kompetensmässigt, men även som person. 
 

HL-historia?

Jag började på HL Design efter min examen i juni 2017, så jag har inte varit på företaget särskilt länge. Eller ja, tiden gå fort och det är ju snart ett år! Innan jag började här studerade jag Enterprising & Business Development på Linnéuniversitetet i Växjö. Måste säga att jag trivs hur bra som helst och att jag har grymma kollegor som gör ett toppenjobb varje dag!
 

Dolda talanger?

Jag tränar mycket och har en lång bakgrund inom idrotten där jag spelat både hockey och fotboll, i princip hela livet. Min senaste, och kanske mest ärofyllda, merit är att jag är regerande pingismästare här på HL. Mina kära kollegor kommer få en tuff vår om de ska lyckas peta ner mig från pallen!
 

Tack för snacket och vi antar utmaningen om pingistiteln!

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss