Våra bästa poddtips!

Publicerad: torsdag 27 sep 2018 johanna nilsson

På söndag är det National podcast day! Vi vill att du ska vara ordentligt förberedd med riktigt bra poddar, så här kommer våra bästa poddtips för dig som vill lära dig mer om digital marknadsföring och sociala medier. 
 

Social by default

I den här podcasten tar Sarah Larsson Bernhardt, head of social på SKF, och Deeped Niclas Strandh, digital planner på JMWGolin, upp aktuella ämnen, intervjuar intressanta personer som jobbar med sociala medier, digitala varumärken och digitalisering av kommunikationsbranschen. Det finns hittills flera säsonger och nya avsnitt kommer varannan vecka. 

Digital marknadsföring med Tony Hammarlund

Tony jobbar till vardags som digital marknadsförare och i podden intervjuar han branschexperter och ledare inom digital marknadsföring. Målet är att lyssnarna ska lära sig nya saker och få en inblick i vad som krävs för att bli en digital marknadsförare i världsklass. Ämnena varierar från sökmotoroptimering och sociala medier till branding och design. En perfekt podd för dig som vill hålla dig uppdaterad och lära dig något nytt!

Onlinefolket

I Onlinefolket intervjuar Ehsan Noroozi varje vecka någon som till vardags förvaltar varumärken online och således ägnar sig på något plan åt digital marknadsföring. Ibland marknadsför de andras varumärken och ibland sina egna. Podcasten kom till då Ehsan ansåg att det behövdes en podcast om digital marknadsföring, av marknadsförare och för marknadsförare. Som lyssnare får du konkreta tips, marknadsförarnas perspektiv, inspiration och insikter.

Lyssna och lär! 

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss