Ljungby Maskin AB


Webbplats

Ljungby Maskin AB har producerat hjullastare i över 35 år och har byggt upp ett renommé som en trovärdig leverantör av hjullastare av högsta kvalitet. Till Ljungby Maskin kommer kunder som värderar hög produktivitet, rejäl grundkonstruktion, hög komfort och stor flexibilitet i hanteringen.

Besök sidan Prata webb med oss

Utmaningen

Ljungby Maskin ville ha en modernare hemsida med tydligare kontaktvägar som skulle öka konverteringsgraden på webbsidan. Det behövde bli lättare för kunden att hitta närmsta återförsäljare. Den nya webbsidan behövde också få en responsiv design för att möta kunderna på bästa sätt oavsett enhet. 

 

Slutprodukten

På den nya webbsidan möts besökaren direkt av tydliga ingångar till återförsäljare, service eller reservdelar. Direkt på startsidan och på varje produktsida kan besökaren också anmäla intresse för en produkt för att bli kontaktad av en säljare. Detta har lätt till en rejäl ökning av konvertingsgraden på webbsidan. Det finns också en funktion där besökaren kan jämföra Ljungby Maskins olika hjullastare för att hitta rätt maskin för just dem. 

På webbsidan, som består av få nivåer för att underlätta orienteringen, finns mycket filmer och bilder som tydligt visar upp maskinerna och deras unika fördelar vilket förenklar köpbeslutet för kunderna. 

Nyfiken på hur vi kan göra er mer framgångsrika?

Prata webb med oss